ΝΕΑ

Α.Ο.Τ Αλίμου – Αγ. Παρασκευή 0-0 (1η Αγ. – Ά ΕΠΣΑ)

Γλυκόπικρη γεύση άφησε στην ομάδα και στους φιλάθλους του Α.Ο.Τ Αλίμου η λήξη του αγωνα της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορία Ε.Π.Σ.Α. με αντίπαλο το σωματείο της Αγίας Παρασκευής στο γήπεδο των Τραχώνων. Το τελικό ισόπαλο (0–0) αποτέλεσμα αδικεί κατάφωρα την ομάδα του Αλίμου που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και έδωσε πολλές υποσχέσεις για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Σορεία χαμένων ευκαιριών ( τουλάχιστον 4 κλασσικές), διαρκές πρέσινγκ , ψυχωμένο παιχνίδι από την ομάδα μας αλλά και 3 τραυματισμοί παικτών που «χάλασαν» στο τέλος τον ρυθμό μας με κίνδυνο σε μια αντεπίθεση της Αγ. Παρασκευής να χαθεί το παιχνίδι αφού το δοκάρι «προστάτευσε» τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας για τον Α.Ο.Τ Αλίμου.

Ο πολύ καλός ρυθμός, η διαρκής κίνηση και η δημιουργία φάσεων ήταν τα θετικά στοιχεία της ομάδας του Γιάννη Κουσάνα σε συνδυασμό με το πάθος που έβγαλε σαν ομάδα τουλάχιστον για 80 λεπτά αγώνα.

Στα αρνητικά σημεία της ομάδας, η δυστοκία – ίσως λόγω του άγχους της πρεμιέρας – στην τελική προσπάθεια που όλοι στην ομάδα πιστεύουν ακράδαντα ότι ήταν κάτι συγκυριακό.

Τέλος να επισημάνουμε την πολύ «ζεστή» ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο γήπεδο των Τραχώνων οι φίλοι της ομάδας, οι οποίοι στο τέλος – παρά την πίκρα για το ισόπαλο αποτέλεσμα – αναγνώρισαν την όμορφη προσπάθεια την ποδοσφαιριστών μας, χειροκροτώντας τους με ενθουσιασμό αναγνωρίζοντας την ανωτερότητα τους στον αγώνα!Όλοι όσοι αγωνίστηκαν θεωρούνται διακριθέντες!

Η σύνθεση της ομάδας

1. ΔΡΑΜΠΑΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

2. ΤΣΟΛΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ( λ.τ 12΄ ΚΑΚΟΥΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ)

3. ΚΟΛΛΙΝΙΑΤΗΣ ΝΙΚΟΣ

4. ΣΤΕΡΓΙΑΚΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

5. ΠΡΟΜΠΟΝΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ (λ τ 72’ ΧΑΚΡΑΜΑ)

6. ΠΙΠΕΡΑΣ ΣΠΥΡΟΣ

7. ΙΑΤΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

8. ΕΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

9. ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΕΤΡΟΣ (84’ ΓΟΡΓΑΚΗΣ)

10. ΚΑΡΑΤΙ ΑΛΕΞ

11. ΒΟΥΖΑΣ ΘΩΜΑΣ

Την δεκαοκτάδα συμπλήρωσαν οι ΛΙΑΝΟΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΚΟΥΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΚΑΚΟΥΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

error: Content is protected !!