NEA

Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Ε.Π.Σ.Α. Κ14

Α.Ο. ΤΡΑΧΩΝΩΝ ΑΛΙΜΟΥ – Π. ΦΑΛΗΡΟ 0-0 (9-8 Πέναλτι)

Την κατάκτηση του τουρνουά πανηγύρισε η Κ14 των Τραχώνων μετά από τη διαδικασία των πέναλτι στον τελικό με την ομάδα του Παλαιού Φαλήρου.

Η ομάδα μας είχε την υπεροχή και ειδικά στο β μέρος είχε επιβλητική παρουσία και θα μπορούσε να είχε πετύχει περισσότερα από ένα γκολ. Ωστόσο το 0-0 έμεινε και ο τελικός οδηγήθηκε στην διαδικασία των πέναλτι.

Η ομάδα των Τραχώνων που είχε 4 χαμένα πέναλτι στη σεζόν στο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.Α. κατάφερε να ευστοχήσει και στα 9 που εκτέλεσε ενώ ο Καρανίκας έφτασε κοντά στο να αποσοβήσει άλλα 3 πέναλτι πριν το τελευταίο που έπιασε και έδωσε το σύνθημα για πανηγυρισμούς στους παίκτες μας. Τα πέναλτι εκτέλεσαν με την σειρά οι: Παπαδόπουλος, Ζώγας, Διαβάτης, Κάτσιος, Καραμάνος, Σκαρλάς, Δελατόλλας, Τσακίρης, Βασιλόπουλος.

Τράχωνες: Βασιλόπουλος, Γαζός, Δελατόλλας, Δημόπουλος, Διαβάτης, Ζώγας, Καραμάνος, Καρανίκας, Κολοτούρος, Μαυροκορδάτος, Παπαδόπουλος, Σκαρλάς, Τσακίρης, Τσαπατσάρης, Χατζηαντωνίου

Παιχνίδια ομίλου

Α.Ο. ΤΡΑΧΩΝΩΝ ΑΛΙΜΟΥ – ΠΑΣ ΑΘΗΝΩΝ 2 – 0

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά της ΕΠΣΑ η ομάδα της Κ14 με αντίπαλο τον ΠΑΣ Αθηνών. Η ομάδα μας έχασε πολλές ευκαιρίες σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και δεν απειλήθηκε καθόλου. Ειδικά στο 2ο ημίχρονο εκτός τα 2 γκολ που πέτυχε είχε και μοναδικές ευκαιρίες να πετύχει και άλλα τέρματα. Το 1-0 πέτυχε ο Ζώγας από κοντινή απόσταση με ωραίο σουτ μετά από συνεργασία με τον Κάτσιο ενώ το 2-0 ήρθε με μακρινό σουτ του Κάτσιου.

 

Α.Ο. ΤΡΑΧΩΝΩΝ ΑΛΙΜΟΥ – Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 2 – 1

Την δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε η ομάδα μας η οποία είχε εκτός των γκολ 3 δοκάρια με τους Χατζηαντωνίου, Παπαδόπουλο και Κάτσιο. Το σκορ διαμορφώθηκε στο πρώτο ημίχρονο αρχικά με τον Παπαδόπουλο, ο οποίος ήταν ο καλύτερος παίκτης του παιχνιδιού, να επιχειρεί σέντρα σουτ από δεξιά και να αιφνιδιάζει τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 1-0. Η ομάδα της Ηλιούπολης στην πρώτη της επίσκεψη στην εστία μας κατάφερε να ισοφαρίσει αλλά οι παίκτες των Τραχώνων πήραν και πάλι το προβάδισμα με ωραίο σουτ του Βασιλόπουλου έξω από τη περιοχή για το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

 

Α.Ο. ΤΡΑΧΩΝΩΝ – ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ 1 – 5

Με μεγάλο σκορ ηττήθηκε η ομάδα μας στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου χωρίς όμως να αντικατοπτρίζει ούτε την εικόνα του παιχνιδιού ούτε την διαφορά των δύο ομάδων. Η ομάδα του Φωστήρα εξοικειωμένη με το γήπεδο της εκμεταλλεύτηκε όλες τις ευκαιρίες της ενώ οι παίκτες των Τραχώνων που μείωσαν σε 1-3 στο δεύτερο ημίχρονο με τον Παπαδόπουλο και έχασαν μεγάλες ευκαιρίες να μπουν ξανά στο παιχνίδι.

Ωστόσο παρά την ήττα η ομάδα μας πέρασε στον τελικό ως καλύτερη δεύτερη από τους 3 ομίλους.

error: Content is protected !!