NEA

Τράχωνες – ΠΑΟ Αλίμου 4-2 (Κ9)

Με νίκη ξεκίνησε την νέα χρονιά η Κ9 των Τραχώνων, σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, στην έδρα της την περασμένη Κυριακή ,με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟ Αλίμου. Το τελικό σκορ ήταν 4-2 για τους Τράχωνες, αλλά το παιχνίδι ήταν πιο δύσκολο από ότι δείχνει το σκορ καθώς η μπάλα παιζόταν πάνω κάτω και η ομάδα του ΠΑΟ Αλίμου είχε αρκετές ευκαιρίες που σταμάτησε επιτυχώς ο Στύπας!
Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε δυνατά και μόλις στα πρώτα 30″ του παιχνιδιού, μετά από ωραία ανάπτυξη από πίσω, ο Φλώρος πέρασε την κάθετη πάσα στον Ασημακόπουλο, ο οποίος πέρασε έναν αντίπαλο και σούταρε στην αριστερή γωνία για το 1-0.Στο 4′ ήρθε η ισοφάριση μετά από κοντινό σουτ από πλάγια αριστερά.
Στο 9′ έγινε το 2-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπαστάμου από μακριά!
Στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου έγινε το 2-2 με κοντινό πλασέ του αντιπάλου από την δεξιά πλευρά.
Στο δεύτερο ημίχρονο δημιούργησαν πολλές φάσεις και οι δύο ομάδες αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν πολλά γκολ.
Στο 22′ προηγηθήκαμε εκ νέου με σουτ του Ασημακόπουλου μέσα από την περιοχή, μετά από πανέμορφη ασίστ του Φλώρου ξανά! Στο 24′ κερδίσαμε πέναλτι μετά από χέρι αντιπάλου, αλλά ο Κιτσάκης δεν σημάδεψε σωστά και έστειλε την μπάλα πάνω από το δοκάρι. Στη συνέχεια ο Στύπας έκανε την απόκρουση του αγώνα, σώζοντας σίγουρο γκολ για τον ΠΑΟ Αλίμου. Στην τελευταία φάση του αγώνα έγινε το τελικό 4-2 με προσωπική ενέργεια του Παπαστάμου από δεξιά και δυνατό σουτ στην απέναντι γωνία.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την εμφάνιση τους και στην ομάδα του ΠΑΟ Αλίμου. Πολύ θετικά συμπεράσματα για την αρχή της χρονιάς μετά από αυτό το δυνατό ντέρμπι.
Τράχωνες: Στύπας, Γιαννακόπουλος, Κιτσάκης, Φλώρος, Ασημακόπουλος, Μίλιος, Τριαντάφυλλος, Ματσαγγός, Παπαστάμος, Πασπάλης, Πεσματζόγλου

error: Content is protected !!