ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Σ

αν διοίκηση του Α.Ο.Τ. ΑΛΙΜΟΥ βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να νοιώθουμε πραγματικά ευτυχισμένοι για αυτά που έχουν επιτευχθεί τα τελευταία 3 χρόνια στις υποδομές του Συλλόγου μας.
Αναλάβαμε το δύσκολο έργο της ανασυγκρότησης και αναγέννησης των τμημάτων της Ακαδημίας και νοιώθουμε απέραντη χαρά και ευγνωμοσύνη για όλα τα παιδιά και τους γονείς τους που στήριξαν αυτή τη ρομαντική και ανιδιοτελή προσπάθεια.
Η λειτουργία, η οργάνωση, η ποιότητα των προπονητικών προγραμμάτων αλλά και οι εξωστρεφείς προσπάθειες της Ακαδημίας μας, έχουν ήδη γράψει ιστορία, συζητιούνται σε κύκλους όσων ασχολούνται με τμήματα υποδομής και δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από Ακαδημίες και επαγγελματικών συλλόγων ακόμα…
Δεν επαναπαυόμαστε όμως… Εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο! Στόχος και όραμα των υπεύθυνων-διοικούντων της Ακαδημίας του Συλλόγου είναι η έτι περαιτέρω ποιοτική βελτίωση των συνθηκών αθλοπαιδιάς και βεβαίως των προπονητικών προγραμμάτων που αφορούν στα παιδιά μας!
Συνεχής ανανέωση υλικοτεχνικής υποδομής, επιλογή κατάλληλων προπονητών που πληρούν – το δυνατόν – τις καλύτερες προδιαγραφές για να βρίσκονται στην Ακαδημία, συνεχής επιμόρφωσή τους, σύνδεση αγωνιστική του εφηβικού τμήματος με την πρώτη ομάδα και όλα αυτά σε έναν ανακαινισμένο χλοοτάπητα που θα τοποθετηθεί στο γήπεδό μας σε λίγο διάστημα, είναι προϋποθέσεις που τοποθετούν πολύ ψηλά τον πήχη των προσδοκιών και των απαιτήσεων και των δικών μας σαν διοίκηση, αλλά κυρίως και ιδίων των παιδιών – αθλητών και των γονέων τους.
Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε αυτά τα παιδιά, να βοηθήσουμε την ομάδα του Α.Ο.Τ. ΑΛΙΜΟΥ να ξανανέβει ψηλά και να διαφημίσουμε τη γειτονιά των Τραχώνων και το Δήμο μας γενικότερα, με κάθε δυνατό τρόπο από αυτό το μετερίζι…

Σας ευχαριστούμε που μοιράζεστε με εμάς το ίδιο όραμα…

error: Content is protected !!