ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

AKIS7865 AKIS7870

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ Α’ ΟΜΑΔΑ

Έ

νας νέος, φιλόδοξος, εργατικός και με σημαντικό έργο – παρά τη μικρή θητεία του σε πάγκους – προπονητής, κρατάει φέτος στα χέρια του τις τύχες του Συλλόγου. Το όνομά του είναι ΚΟΥΣΑΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, με ευδόκιμη θητεία σαν παίκτης παλαιότερα και σαν προπονητής πρωταγωνίστησε στα γήπεδα της Αθήνας τα τελευταία χρόνια με τις ομάδες του Χολαργού και του Θριάμβου.
Οι φρέσκιες ποδοσφαιρικές του ιδέες, η αμεσότητά του στη διαχείριση των ποδοσφαιριστών του και η πίστη στη μέθοδο και στο πλάνο του, είναι τα εχέγγυα του για να ξαναφέρει το Σύλλογο στο δρόμο των επιτυχιών.
Πολύτιμος συνεργάτης του στο εγχείρημα αυτό ένας άνθρωπος – «κομμάτι» του Συλλόγου – ο βοηθός του και γυμναστής της ομάδας ο Νίκος Σχίζας που θα έχει υπό την καθοδήγησή του και το εφηβικό τμήμα των Ακαδημιών για να μπορεί έτσι να επιτυγχάνεται πιο αποτελεσματικά η σύνδεση και προαγωγή των ικανών στελεχών της Ακαδημίας στην πρώτη ομάδα.
Σημαντικοί βοηθοί του προπονητικού διδύμου της πρώτης ομάδας, ο Γιάννης Αγγελόπουλος που έχει επιφορτιστεί τον τομέα του scouting των αντιπάλων και την ανάλυσή τους, όπως και οι Νίκος Θανόπουλος που έχει αναλάβει το πόστο του προπονητή των τερματοφυλάκων. Η εμπειρία του σε αυτό το κομμάτι είναι σημαντική.
Είναι μια συμπαγής ομάδα, με καλή «χημεία» και σύντομα θα γευτούμε τους καρπούς των προσπαθειών τους!

error: Content is protected !!