ΟΜΑΔΑ

foto antriko papa

Μ

ε νέα ορμή και πολλούς νέους παίκτες ξεκινάει την καινούργια προσπάθεια για την επάνοδο στις επιτυχίες η ποδοσφαιρική ομάδα του Α.Ο.Τ. ΑΛΙΜΟΥ. Μπορεί το πέρασμά της από τις εθνικές κατηγορίες (Football League και Γ’ Εθνική) να ήταν σύντομο, το σίγουρο όμως είναι ότι ήταν και αξιοπρεπέστατο…
Ως γνωστόν, η ομάδα μας τα προηγούμενα χρόνια έκανε μια φρενήρη πορεία προς την καταξίωση και την αναγνωρισιμότητα, αλλά η έλλειψη εμπειρίας, τύχης αλλά και οικονομικής δύναμης, την οδήγησε στα παλιά αλλά γνώριμα μονοπάτια της Α’ κατηγορίας Αθήνας. Είναι μια κατηγορία στην οποία πρωταγωνιστούσε για πολλά χρόνια, ιδιαίτερα ποιοτική και ανταγωνιστική και γι’ αυτό το λόγο, η Διοίκηση του Συλλόγου φέτος με την ανανέωση που έκανε στο ρόστερ, φιλοδοξεί να ξαναφέρει την ομάδα σε ρόλο πρωταγωνιστή στο πρωτάθλημα.
Ο νέος προπονητής Γιώργος Παπακωστούλης μαζί με τον βοηθό του Νίκο Σχίζα έχουν δημιουργήσει ένα ποιοτικό και νεανικό σύνολο που σαν πρωταρχικό στόχο θα έχει να παίζει καλό ποδόσφαιρο, «ψυχωμένο» που να ευχαριστεί τον κόσμο που θα παρακολουθεί την ομάδα μας. Ήρθαν καινούργιοι ποδοσφαιριστές, νέοι στην ηλικία αλλά πλούσιοι σε εμπειρίες που θα στηρίζουν τα γηγενή παιδιά του Συλλόγου μας, γιατί στόχος της Διοίκησης είναι σταδιακά να προωθούνται στην πρώτη ομάδα αθλητές βγαλμένοι από τα «σπλάχνα» του Συλλόγου! Κι αυτό θα γίνει οργανωμένα και μεθοδικά από φέτος, με σκοπό την αγωνιστική αναγέννηση της ομάδας μας και την επάνοδο με σίγουρα βήματα στις επιτυχίες!

Καλή χρονιά να έχουν!…

error: Content is protected !!