NEA

Τράχωνες – Γεννάδειος 3-4 (Κ9)

Το πρωί του Σαββάτου η ομάδα μας βρέθηκε αντιμέτωπη με την ομάδα της Γενναδείου. Πραγματοποιήθηκε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι στο οποίο δυστυχώς ηττηθήκαμε με 3-4. 

Από την αρχή του αγώνα η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι. Ήταν κυρίαρχη μέσα στο γήπεδο και ευτύχησε να βρεθεί μπροστά στο σκορ με 2-0 από το πρώτο δεκάλεπτο. Αρχικά ο Χρήστου με απευθείας εκτέλεση κόρνερ άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας και λίγο αργότερα ο Κοσμάς διπλασίασε τα τέρματα της ομάδα μας.

Στη συνέχεια ήταν σειρά της Γενναδείου να πετύχει γκολ μειώνοντας σε 2-1 το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο β ημίχρονο η ομάδα μας έχασε λίγο την συγκέντρωσή της με αποτέλεσμα η Γεννάδειος να γυρίσει το ματς και να βρεθεί μπροστά στο σκορ με 2-4. Παρόλα αυτά οι παίχτες μας έδειχναν πως έχουν τα ψυχικά αποθέματα να σκοράρουν κι άλλα γκολ και δεν άφησαν σε καμία περίπτωση την αντίπαλη ομάδα εφησυχασμένη.

Λίγο πριν την λήξη του παιχνιδιού ο Καλλίνικος κατάφερε να περάσει όλους τους αμυντικούς που βρίσκονταν μπροστά του και να μειώσει σε 3-4 με όμορφο πλασέ, σκορ που ήταν και το τελικό για την αναμέτρηση.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους!!!

Αγωνίστηκαν: Ρουσάκης Γ. , Ρουσάκης Ο. , Κοσμάς, Χρήστου , Βοσκάκης , Πρασσάς, Θεολόγος , Συρίγος , Γαλάνης , Καρμόγιαννης , Σπύρου , Χαλδούπης , Καλλίνικος

error: Content is protected !!